Home Zoeken in de buurt Hotel Bungalowpark Schoolreis Contact
 
Speeltuinen Attractieparken Dierentuin Zwembad Parken Actief Museum Voorstelling Bootverhuur Rondvaart Spoor en trein Overig  
Gericht zoeken

  

Speeltuin Actief
Attractiepark Museum
Dierentuin Park
Zwembad Hotel
Restaurant Voorstelling
Rondvaart Bootverhuur
Kasteel Kinderboerderij
Spoor/ trein Overig
Zoeken via landkaart
Kies hier voor zoeken via de kaart van Nederland.

wie zijn wij
disclaimer

Copyright HollandIdee 2011Bootverhuur uitje in Bleiswijk

= partijtje = schoolreisje = restaurant = mindervaliden = korting = bungalow = hotel

Bootverhuur in Bleiswijk, tot 15 kilometer
     
Klein Giethoorn, Hazerswoude Dorp, 3 - 98 jaar - Botenverhuur
Kids Marina Rotterdam, Rotterdam, 2 - 99 jaar - Botenverhuur/Overig


Bootverhuur in Bleiswijk, tussen 15 en 30 kilometer
     
Alphen aan den Rijn   
Groene Hart Sloepverhuur, Alphen aan den Rijn, 1 - 90 jaar - Botenverhuur ca. 17km
Dordrecht   
Bootverhuur Dordrecht, Dordrecht, 0 - 75 jaar - Botenverhuur ca. 26km
Rijnsburg   
Sloep Huren | Marina Rijnsburg, Rijnsburg, 1 - 99 jaar - Botenverhuur ca. 21km
Leiden   
Botenverhuur t Galgewater, Leiden, 6 - 99 jaar - Botenverhuur ca. 16km
Nieuwveen   
Lejosloepverhuur, Nieuwveen, 3 - 99 jaar - Botenverhuur ca. 26kmZwierige walsen en melancholische milonga’s - KunstFort Asperen - Algemene Info
Net terug van een tournee op Aruba en Curaçao en nu op KunstFort Asperen; tango-ensemble La Ocasión speelt intieme en spannende muziek uit de gouden jaren van de tango. Kom dansen en luisteren op zondag 21 februari van 14.00 tot 17.00 uur tijdens het Cultuur Café in de Taveerne. Gratis entree, vrije in- en uitloop.
De wieg van de tango stond in Buenos Aires, aan het einde van de negentiende eeuw, waar Afrikaanse ritmes met Europese harmonieën samensmolten. De dans beleefde tussen 1930 en 1950 zijn gouden jaren, ‘la época de oro’. De tango overleefde dictaturen, werd beïnvloed door klassieke muziek en jazz, maar behield altijd zijn karakter.
La Ocasión bestaat uit zangeres Evelyne Montens, Erik Evenhuis op accordeon, Willem Gotink op gitaar en Pamela Mercera op cello. Sinds 1993 treden ze op in binnen- en buitenland met hun afwisselend dansrepertoire. Ze maken de muziek dienstbaar aan de danser, zoals de klassieke Orquestas Tipicas dat deden. Ook voor de luisteraars die de dansvloer liever links laten liggen, wacht een muzikale ervaring, met modernere stukken van Atahualpa Yupan ....
21 februari van 14:00 tot 17:00 uur. Meer info...

Rembrandts naakte waarheid - Meer info
Van 12 februari tot en met 16 mei presenteert Museum Het Rembrandthuis een tentoonstelling over het tekenen naar naaktmodellen in Rembrandts tijd. Gebaseerd op nieuw onderzoek geeft de tentoonstelling Rembrandts naakte waarheid, inzicht in de praktijk van het tekenen naar naaktmodellen in de Gouden Eeuw, hangende borsten, rimpels en plooiende buiken. Het is voor het eerst dat de onverbloemde manier waarop Rembrandt zijn naakten tekende door middel van een tentoonstelling bij een breed publiek onder de aandacht wordt gebracht. In de zeventiende eeuw deed Rembrandt met zijn leerlingen mee aan de nieuwe trend om modellen te tekenen, maar met een andere aanpak dan zijn tijdgenoten. Rembrandt presenteerde de werkelijkheid en voldeed niet aan het gangbare schoonheidsideaal. Dit kwam hem op hevige kritiek te staan. Het gebruik van de naaktmodellen ontketende een discussie over kunst, schoonheid en vergankelijkheid, onderwerpen die destijds even gevoelig lagen als nu.
Opmerkingen:
In Rembrandts naakte waarheid zullen ruim vijftig schilderijen, tekeningen, schetsen en boeken te zien zijn uit verschillende Europese en Amerikaanse openbare en privécollecties, aangevuld met een selectie van Rembrandts etsen uit de collectie van het Rembrandthuis.  Bijzonder zeldzaam zijn de getekende naaktstudies, zoals Rembrandts Zittende naaktmodel, uit The Art Institute (Chicago).
Openingstijden en prijzen:
Dagelijks van 10.00-18.00 uur. In 2016 is het museum gesloten op 27 april. 
Volwassenen: €13,00, Kinderen t/m 5 jaar: gratis, Kinderen 6 t/m 17 jaar: € 4,-,CJP en Stadspas: € 10,-,Studenten en ISIC: € 10,-. I Amsterdam City Card: gratis Museumkaart: gratis Vrienden van het Rembrandthuis: gratis Leden Vereniging Rembrandt: gratis. Alle prijzen zijn inclusief audiotour.
Meer info...Alle provincies in Nederland:
Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht,
Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Flevoland,

- Dagje uit vandaag in de buurt van Lansingerland
Bleiswijk dagje-uit
Bleiswijk rondvaart
Bleiswijk bootverhuur
Bleiswijk park
Bleiswijk museum
Bleiswijk zwembad
Bleiswijk hotel
- Wandeling over Fort de Roovere Bergen op Zoom (ZZ)
- Zwierige walsen en melancholische milonga’s Acquoy (GD)
- Wandeling over Fort de Roovere Bergen op Zoom (ZZ)
- Valentijn op Fort Altena Werkendam (NB)
- Slot LOVEstein Poederoijen (GD)
- Voorjaarsweekend Utrecht (UT)
- Brocante op Fort Altena Werkendam (NB)